Bakis

08.06.2015 kl. 09:50

Ghud vilken späckad helg. Känner mig riktigt sömnbakis. Bara denna vecka av jobb och pendlande är över tänker jag sova hela inkommande helg.

Stötte på denna bison i Täktom. Blev en del häng i Hangö på teaterträffen.

Fyndade denna fin fina klänning på lördagen. Egentligen var vi på otroligt Lions loppis i Ingå, men klänningen hittade jag hastigt i ett litet loppis i Lojo i förbifarten.

På söndag blev vi bjudna på brunch på Köttkontrollen. Tackar alla inblandade! Var så sjukt fint ordnat. Sjuttons god brunch(!), ölprovsmakning av Rekolan Panimos öler med självaste bryggaren på plats som berättade lite om sin verksamhet och en tur ner till butiken där köttmästaren berättade mera om filosofin bakom Köttkontrollen.

Själv har jag inte ätit kött sen augusti förra året. Men allt på Köttkontrollen är närproducerat och ekologiskt, skulle jag äta kött skulle jag inhandla det härifrån. Dessutom tror jag att Köttkontrollen i egenskap av gastropub tillför nytt liv i trädgårdsstaden. Den där brunchen verkar vara mycket uppskattad! Värt en tur även från huvudstaden skulle jag säga.

Och till sist fick vi även en sprillans ny Ratata-tygpåse med trevligt innehåll, så tack även för den och tack till alla glada sponsorer!

Kommentarer (1)
Verkligen ljuvlig klänning! Jag älskar också Lions loppisen i Ingå, men skippade det här året eftersom jag inte har extra utrymme hemma men desto mer i plånboken... Men det pärtade nog att veta att den pågick...
Jooles10.06.15 kl. 09:37
Ja det var första gången för mig! Så var ju lite seg i början jämfört med de andra som var förberedda med sina korgar och budningsförmågor :) Men det blir väl flera Lions loppisar i sommar? Bromarv? Karis?
11.06.15 13:01

 

Resbloggen:

 

Instagram:

 

Bloggvänner:

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Senaste kommentarer

10.06, 09:37Bakis av Jooles
02.06, 14:22Raseborgare av Nanó
18.05, 10:20Späckad helg av koltrast