Ratatas majlista

09.05.2015 kl. 20:32

Sommarutflyktsinspiration härifrån.

Vad är ditt mål under maj månad?  Försöka stå ut med det faktum att vi är hemlösa de kommande tre veckorna på grund av en vattenskada i vår lägenhet.

Vad kommer du vara beroende av? Loppis(!), shoppar ihop en sommargarderob som bäst och till näst blir det nog balkonginredning till sommarhemmet i Raseborg.

Vad står det i ditt första inkomna sms för maj månad? ''Ok!''

Hur ser en typisk maj-morgon ut för dig? Svårt att säga, maj-månad kommer bli så sjukt jobbigt på grund av att vi måste utrymma vår lägenhet. Så skulle säga att en typisk morgon börjar med att gräva efter skrynkliga kläder i någon ikea-kasse hemma hos min mor.

Kommer något hända denna månad som aldrig hänt tidigare? Vi har planerat en utflykt till Fagerö. Har aldrig varit där förut och man kommer bara dit med en båt från Nordsjö och det tar typ en timme. Är ganska peppad!! Det blir födelsedagsfirande, picknick och grillning. Ja, om det inte regnar förstås.

Vilka låtar finns på din spellista för maj? Hmm, har ingen sommarlista än, men skall knåpa ihop en och lägga upp den här!

Är det något du vill ha mindre av denna månad som du hade för mycket av förra månaden? Stress, det är så jäkla mycket pågång just nu. Det är inte bara negativ stress, utan också positiv sådan om det finns, har bra jobbflow, men går lite på övervarv.

Är det något du vill ha mer av denna månad som du hade för lite av förra månaden? Motion! Har varit en lat jäkel, som bara gottat mig och inte rört på mig ett piss.

Smider du redan planer inför sommaren? Herregud ja! Får jobba på distans efter midsommaren och så har jag två veckor semester. Så vi ska hänga i vår sommarlägenhet i Ekenäs. Jag tänkte typ ta morgondopp varjedag. Äta lång lunch på balkongen. Åka på utflykt varje helg. Tälta på midsommaren. Shoppa loss på marknader och bara njuta av FINSK SÅMAR.

Bästa drycken i maj! Någon slags spritzer! Med isbitar och några skivor lime.

Vad är det finaste någon sagt åt dig hittills under månaden? Min pojkvän överöser mig med kärleksförklaringar. Bortskämd, jag vet.

Vad hoppas du att någon ännu kommer att hinna säga åt dig innan månaden är slut? Allt löser sig - alltid!

 

Resbloggen:

 

Instagram:

 

Bloggvänner:

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Senaste kommentarer

10.06, 09:37Bakis av Jooles
02.06, 14:22Raseborgare av Nanó
18.05, 10:20Späckad helg av koltrast