6 st. i Vallgård

09.05.2015 kl. 14:46

Promenixade i Vallgård på förmiddagen. Sökte mig först ut till Samaria-loppiset på Backasgatan 4. Där fanns en hel del möbler och några rack med kläder. Tja, det var helt okej.

Sedan råkade jag gå förbi ett supermysigt café, Kahvila Suvanto, bestämde mig för att ta en kaffe och kolla utbudet i vitrinet. Och så var plötsligt Julle där. Sjukt trevligt sammanträffande! Trängde mig på hennes sällskap en stund och gick sedan vidare.

Hamnade på Emmaus på Backasgatan 54. Den bjöd på en mycket fin 60-/70-talsklänning som jag ändå lämnade kvar. Korsade gatan och gick ner för Sturegatan, råkade gå förbi Vallilan Stoori, tog en titt där med, de har OCKSÅ supermysigt café och ett självbetjäningsloppis i samma utrymmen.

Är ganska kräsen nuförtiden och lämnade även där ett par snygga hängselshorts i jeans. Kom äntligen fram till min slutdestination, Samaria-loppiset #2 på Sturegatan 37-41, men lämnade även det tomhänt.

Är ganska paff, över hur trendigt Vallgård är nuförtiden. Mycket fina caféer, loppisar och butiker. Påvägen till spårvagnen gick jag förbi Varikon Varjo men orkade inte gå in. Tydligen är det någonslags designbutik. Huh huh, här går man omkring och tror att ens eget grannskap (Berghäll) är liksom det där som är inne och hippt just nu, men kanske inte.

Bjussar på en bild som inte har med inlägget att göra, klänningen är från Robans UFF.

 

Resbloggen:

 

Instagram:

 

Bloggvänner:

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Senaste kommentarer

10.06, 09:37Bakis av Jooles
02.06, 14:22Raseborgare av Nanó
18.05, 10:20Späckad helg av koltrast