Önskningar 2014

02.01.2014 kl. 23:44

Istället för nyårslöften har jag några önskningar för året 2014.

Foto: Astrid

  • Önskar komma i form, gärna med hjälp av simning eller av små springturer, eller varför inte longboarding. Och äta bättre, sluta med skräpmaten. Det här säger jag varje år och tänker göra det ända tills det faktiskt går igenom. Jag motionerar fortfarande allt för sällan och det händer lätt att jag som ensamboende köper snabbmat istället för att laga mat för samma summa hemma. Saakeli! Vill få ett slut på det.

 


Foto: Astrid

  • Önskar lära mig surfa! Eller våga ens gå på en lektion, är lite småskraj för vågor. Drömde häromdan en (mar)dröm att jag var gift med en av jurymedlemmarna i Masterchef Australia, hehe, och vi åkte på bröllisresa till (surprise, surprise) Portugal och blev genast slukade av en sjukt stor våg på stranden. Vaknade alldeles genomsvettig. Vill så gärna kunna flyta på ett surfbräde i solen.

 

  • Önskar odla lite örter på ett soligt fönsterbräde eller solig balkong. Och dessutom laga mera mat på bra råvaror. Nu när jag gått omkring och varit luspank har det blivit en hel del halvfabrikat och annat snuskigt och det har inte alls kännats bra. Har suktat efter hemlagad pesto i några månader nu.

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Lära sig nya saker, speciellt när det gäller någonting sportigt i vatten eller på snön. Du vet, jag är alltid intresserad!
Ida03.01.14 kl. 13:32
Vi måste ha skype-möte och planera en surfresa!!
03.01.14 20:28
surfa e så najs, sku själv villa fara lite neråt i världsdelen så att man sku ha möjlighet. och jo, hemlagad pesto är ju något av de godaste, synd ba att de ska va så jäkla dyrt, dedär med pinjenötter osv :- )
fia01.02.14 kl. 09:40

 

Resbloggen:

 

Instagram:

 

Bloggvänner:

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Senaste kommentarer

10.06, 09:37Bakis av Jooles
02.06, 14:22Raseborgare av Nanó
18.05, 10:20Späckad helg av koltrast