Det smygande mörkret

10.12.2013 kl. 20:27

Sen sist har jag hunnit med Ratata's lillajulfest, nöjesgala med 20-talstema, självständighetsfirande, studentfest och en hel helg av kalsongfylleri. Alltså ett mycket fint och dessutom förlängt veckoslut.


Foto: nappad från Karin där du dessutom hittar flera, glammigare bilder.

Men efter varje helg kommer en vardag. Och så är allt det som man borde gjort under helgen ogjort. Och skoluppgifter och grupparbeten bara samlar sig i högar i ens dåliga samvete och man får ångest bara av tanken att sätta foten i skolan. Eller varsomhelst där det finns några slags förväntningar av en. Fast tror att den här skoltröttheten har med det smygande mörkret att göra. Måste väl inleda den årliga c-vitaminkuren.

Har annars bra fiilis inför julen. Ser framemot slappa dagar hos mamma, den annars lite utspridda familjen samlad under samma lilla tak och en massa frossande i mat. Sedan har vi också en familjekryssning(!) inbokad efter julhelgen, de bådar ju smått kaos med åtta personers grupp som ska spatsera omkring på en gungande båt och försöka ta sig runt i ett mellandagsreakaotiskt stockholm. Ska bli minst sagt kul.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Oj härrigud vad ni är snygga.
Basse11.12.13 kl. 17:43
:):):):)
18.12.13 09:42

 

Resbloggen:

 

Instagram:

 

Bloggvänner:

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Senaste kommentarer

10.06, 09:37Bakis av Jooles
02.06, 14:22Raseborgare av Nanó
18.05, 10:20Späckad helg av koltrast