Önskat inlägg: Familjekören

07.01.2013 kl. 13:41
Ännu ett inlägg önskat av Karin, Familjekören.

Familjekören består huvudsakligen av Astrid, Karin, Mango och jag. Erik
är ju alltid med då och då. Vi var som mest aktiva under sommaren och jag antar att då vi låg på gräsmattan på kråkholmen och sjöng om dagarna så arbetade Erik på äventyrsbanan och på det viset blev han en mindre aktiv medlem av självaste kören.

Vi är en hobbykör. Vi kör på känsla och humor.
Det brukar börja med att någon nynnar eller hummar. Och plötsligt stämmer någon annan in, tills vi alla nynnar och sjunger improviserat tillsammans. Vi kan sjunga vadsomhelst, typ ''Simme har en ryggsäck'' eller en cover på ''The lion sleep tonight''.

På sommaren skrev vi faktiskt en egen låt, som heter ''Sommaren i ekenäs''. Den blev ganska bra, handlar om en utekväll i ekenäs och name droppar en hel del ekenäs shakk. Kanske om jag hittar de där lyricsen någonstans så kan jag publicera den här. Men den gick ungefär: Hoppar på longboarden/Måste via S-marketen/Stannar, måste ta ett instagram/Ratatamtatamtam/Bakom hörnet smyger flockin fram/Ratatatamtatamtam.

Namnet kommer från Familjen. Den aktiva grupp vi ofta hänger med, där största delen är syskon (Karin, Erik, Astrid) samt ingifta (Mango) och jag som är en återkommande hangaround. Tyvärr är bandnamnet Familjen redan upptaget och därav Familjekören.

Jag har stora visioner för Familjekören. Såsom, att vi skall skriva flera låtar, börja öva mera och mango får mixa ihop några beats vi kan sjunga till. Sedan kan vi börja ta emot klubbeställningar och vi uppträder på förfrågan. Kanske det blir något uppträdande på ett bröllop! Detta dock mycket osannolikt, eftersom att Familjekören är en skämtkör och inte en riktig kör.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Resbloggen:

 

Instagram:

 

Bloggvänner:

 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Senaste kommentarer

10.06, 09:37Bakis av Jooles
02.06, 14:22Raseborgare av Nanó
18.05, 10:20Späckad helg av koltrast